Košarka

Mijović: Za titulu moramo 30 minuta da igramo kao što smo prvih 18

Autor mondo.me

Trener Budućnosti Petar Mijović bio je zadovoljan igrom svog tima u pobjedi protiv Mornara (93:88), samo tokom prvih 18 minuta meča.

Izvor: MONDO/Danilo Jauković

"Kvalitet igre koji smo pokazali tokom prvih 18 minuta nam je potreban u trajanju od bar 30 minuta ako želimo da se borimo za titulu. U drugom poluvremenu smo izgubili ritam a Mornar počeo da pogađa. Nije slučajno i neočekivano što se vratio, ne rade to Barani samo protiv nas. Oni imaju po meni najbolju spoljnju liniju u ligi i zato se dešavaju ovakve stvari. Pokazali su talenat ali smo im i mi malo pomogli”, rekao je nakon meča Mijović.

Šef struke “plavih” priznao je da zadovoljan i srećan jer je obezbijeđeno drugo mjesto uoči plej ofa.

“Imamo to što smo tražili - prednost domaćeg terena. Želio sam da obezbijedimo drugo mjesto, kako bismo imali vremena da se tempiramo za polufinale. Sada moramo da spremimo Tilija da bude važan dio tima, jer je zato doveden i da smanjimo oscilacije koje imamo. Ove sezone imali smo vrhunske utakmice, ali i jako loših partija, ali ni u jednom od tih poraza odnos ovih momaka nije bio upitan. Vjerujem u njihov karakter i vjerujem da možemo daleko", zaključio je Mijović.