Košarka

Jokić sa klupe gledao kako "Obrva" rešava tužnu Ol-star reviju u Čikagu!

Izvor mondo.rs

Prvi meč svih zvezda posle tragedije Brajantovi završen je kada je "Obrva" postigao 24. poen za "Tim Lebron" u konačno neizvesnoj utakmici. Jokić imao simboličan učinak.

Izvor: Tanjug, Nam Huh/AP

U prvom Ol-star meču od smrti Kobija Brajanta, ujedno prvom koji nije završen sirenom, Nikola Jokić sa klupe je posmatrao kako njegov najozbiljniji rival među NBA centrima rešava reviju u Čikagu postizanjem 24. poena u poslednjoj četvrtini za svoj tim.

To je u noći između nedelje i ponedeljka bio "Tim Lebron", koji je pred 17.808 navijača u "Junajted centru" odneo pobedu u dugo čekanoj neizvesnoj završnici u večeri svih zvezda.

"Tim Janis" - "Tim Lebron" 155:157 (41:53, 51:30, 41:41, 22:33).

Bilo ih je i u "Timu Janis", ali su najjače zasijale one iz "Mambinog" grada, Los Anđelesa, u koji je otišla i MVP titula.

Tim Lebron - Tim Janis (sport)
Izvor: YouTube


Prvi osvajač trofeja "Kobi Brajant" zasluženo je i najkorisniji igrač poslednjeg finala, Kavaj Lenard, koji je ubacio osam trojki i sa 30 poena, sedam skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte bio bolji od najboljih u utakmici odigranoj bez klasične "štoperice" na kraju.

Izvor: Tanjug, Nam Huh/AP


Ovu tužnu Ol-star reviju u Čikagu, u kojoj je Nikola Jokić igrao 12 minuta i postigao pet poena uz dva skoka, asistenciju, ukradenu loptu i "odsviranu" gitaru na centru, od ostalih će razlikovati korigovana pravila igre, prema kojima se poslednja četvrtina završavala kada bi tim u vođstvu posle tri deonice postigao 24. poen.


Uradio je "Obrva".

Tagovi