Košarka

Spektakl u Topolici: Uoči meča promocija spota u kojem glumi Popaj! VIDEO

Autor mondo.me

U nedjelju smo vidjeli spektakularnu predstavu u beogradskoj Štark areni čiji su akteri bili Partizan i Budućnost, a već večeras nas očekuje još jedan košarkaški spektakl zakazan za 18 sati u barskoj Topolici.

Izvor: MONDO

“Ponos Bara” pokušaće večeras da se ostane u borbi za plasman u plej of regionalnog prvenstva protiv, kako je trener Mornara Mihailo Pavićević ocijenio najskupljeg i najkvalitetnijeg sastava koji je ikada igrao u ABA ligi – Crvene zvezde.

Meč u Topolici donosi, izvjesno je, spektakl ne samo na parketu već i tribinama pošto domaćin iz nedjelje u nedjelju od ljetos “dodaje gas” sa željom da košarkaški hram južnog Jadrana postane regionalno prepoznat po posebnom ambijentu i pratećm video i audio sadržaju.

Mornar - Zvezda najava
Izvor: YouTube/KK Mornar Bar


Na prethodnoj utakmici u ABA ligi, navijači Mornara isprobali su bodrenje svog tima specijalnim lepezama, i nakon uspješne provjere večeras ih očekuje još hiljadu ovih rekvizita.

Za okršaj sa Zvezdom, Barani su pripremili i još nekoliko iznenađenja za svoje navijače među kojima je i promocija spota za navijačku pjesmu “Na morskome plavom žalu” u kojoj glavnu ulogu ima maskota kluba Mornar Popaj.

Pogledajte kadar sa jučerašnjeg snimanja spota: 


Iz kluba su pozvali navijače da ranije dođu u halu kako se ne bi stvarali veliki redovu zbog bezbjednosnih provjera na ulazu. Ujedno, svim navijačima poručeno je da će svako moći da zauzme samo ono mjesto u dvorani koje mu je označeno na ulaznici.



Navijači su, takođe, pozvani i da u dvorani dođu obučeni u plavo!



Kakva su očekivanja uoči meča u taboru Mornara pogledajte u izjavi krilnog centra “Ponosa Bara” Milka Bjelice, koji se afirmisao upravo u klubu koji je večerašnji rival Barana.

Milko Bjelica pred meč sa Zvezdom
Izvor: YouTube/KK Mornar Bar