Košarka

Topolica rasprodata, rigorozne mjere objezbjeđenje za Zvezdu!

Autor mondo.me

Sve ulaznice za meč sa Zvezdom prodate su za dva sata a da je Topolica imala 10,000 mjesta takođe bi bila puna!

Izvor: MONDO/Mladen Stojović

Poslednji meč 19. kola ABA lige, duel Mornara i Crvene zvezde, jedan je od tri koje je ABA lige ove sezone okvalifikovala kao utakmice visokog rizika! Iz “Ponosa Bara” na ovaj detalj reagovali su opaskom “nažalost, jer Mornar ničim nije doprinio da utakmica dobije takav epitet”.

U saopštenju za javnost KK Mornara potvrđeno je da su sve ulaznice planule za manje od dva sata.

Za samo dva sata, od 10 do 12, u četvrtak, 6. februara, planule su sve ulaznice, tako da će dvorana “Topolica”, računajući i gledaoce sa godišnjim pretplatnim kartama, biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Žalimo što naša dvorana nije većeg kapaciteta, pošto bi ovoga puta i svih 10.000 karata bilo rasprodato”, navodi se u saopštenju.



U prostorijama SC Topolica sinoć je održan sastanak na kojem su dugovorene mjere obezbjeđenja i predostrožnosti koje će biti preduzete kako bi utakmica prošla bez najmanjeg incidenta.

Na sastanku sa predstavnicima barskog Centra bezbjednosti i firme koja obezbjeđuje naše utakmice, dogovoreno je da vrata dvorane u ponedjeljak, 10. februara, budu otvorena u 16 časova, dakle, dva časa prije početka utakmice. Molimo navijače da što ranije dođu, da se ne prave gužve, zbog detaljnog pretresa koji je neophodan pred ovakve utakmice”, poručili su iz Mornara.

Najava Mornar - Zvezda
Izvor: YouTube/KK Mornar Bar

Iz “Ponosa Bara” imali su poruku i za navijače kluba.

Naše vjerne navijače podsjećamo i da niko u dvoranu neće moći da uđe bez karte, kao i da se striktno drže svog numerisanog mjesta, koje će biti provjeravano na ulazu u dvoranu, ali i na ulazu u sektor u kojem se nalazi njihovo sjedište. Podsjećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom.U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu”, navodi se u saopštenju.

U Mornaru ne skrivaju zadovoljstvo što će “oči košarkaške javnosti”  biti uprte u Bar.

Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči cjelokupne sportske javnosti u Regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, vjerujemo, po svemu, spektakularne utakmice”.



Završna poruka “Ponosa Bara” pred meč sa Zvezdom je upečatljiva:

Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri i po godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz kolosjeka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unaprijed vidjeli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvijek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune”, zaključuje se u saopštenju kluba.