Košarka

“Da se vratimo na pobjednički kolosjek”

Autor mondo.me

Plavi dočejuju Megu u subotu u Morači (21.00), Nikola Ivanović je pod znakom pitanja, Petar Popović se vraća na teren, a Filip Barović je dobio zeleno svijetlo da počne sa radom

Izvor: MONDO/Danilo Jauković

Budućnost Voli je izgubila lidersko mjesto na tabeli ABA lige, vezala je tri poraza u četiri utakmice, ali trener Petar Mijović makar ne mora da brine.
Konačno je podržan od strane uprave, postavljen je za stalnog trenera, pa je u miru mogao da pripremi utakmicu sa ekipom Mega Bemax. Meč se igra u subotu u “Morači” od 21.00 sat.

Utakmica sa Megom je od izuzetnog značaja za nas. Mega je, kao i u nekoliko prethodnih godina, veoma agresivna ekipa, sa dosta igre u tranziciji i šuteva za tri poena, a značajno su podigli nivo igre od dolaska Perija i Nenadića”, rekao je Mijović.

“Plavi” su sigurni na drugom mjestu na tabeli, mirni su, zato je bitno da se vrate na pravi kolosjek nakon poraza od Krke.

Ovo je važan meč u kojem tražimo povratak na pobjednički kolosjek. Ovaj duel može da odredi pozicije sa kojima će se ući u plej-of", kazao je Mijović.

Pod znakom pitanja za utakmicu je Nikola Ivanović koji ima grip, a u tim se vraća Petar Popović, dok je Filip Barović dobio zeleno svijetlo da počne da radi sa ekipom.

Svi su u obavezi da daju maksimum, kako bi dobili utakmicu u kojoj smo favoriti”, zaključio je Mijović.

Ulaz u dvoranu biće besplatan, a karte se mogu preuzeti sjutra od 14 sati na šalteru SC "Morača".

Petar Mijović pred utakmicu sa Mega Bemaxom
Izvor: YouTube/Budućnost VOLI

Tagovi