Košarka

Mijović: Budućnost još ima potencijal za visoki rang

Autor mondo.me

Trener Budućnosti Petar Mijović nakon poraza od Krke (73:72) poručio da će svoj stav predstaviti čelnicima kluba po povratku u Podgoricu

Izvor: MONDO/Danilo Jauković

Bilo je teško igrati u Novom Mestu sa ulogom favorita na papiru. Teška utakmica u kojoj je pobjednika odlučila jedna lopta. Imali smo u finišu dobru situaciju, odigrali dobar napad ali nismo pogodili zicer. Možda nismo ni zaslužili pobjedu, ako posmatramo iz perspektive u kakvom ambijentu smo se pripremali zadnjih šest-sedam dana“, prokomentarisao je Mijović.

Šef struke „plavih“ samtra da Budućnost još ima potencijal za visok plasman u ABA ligi.

Mislim da moj tim još uvek ima kvalitet da ispuni postavljene ciljeve. Još uvijek ima sposobnost da se bori za visoki rang. Što se mene tiče, naravno, nakon povratka u Podgoricu, predstavit ću ljudima koji su mi povjerili ovaj posao svoje stavove i odluku”, rekao je Mijović.

On je dodao utakmica u Novom Mestu, kao i većina koje je  vodio, odlučivana je na jednu loptu.

Mislim da smo u nekom trenutku mogli da je uvedemo u mirne vode. Nismo uspjeli jer se nismo odbranili od napada Krke poslije dobrih napada. Čestitamo Krki na pobjedi i želimo im puno sreće u nastavku prvenstva”, zaključio je Mijović.

Možda ce vas zanimati