Košarka

Avion poletio bez igrača Zvezde: Košarkaši NE DOLAZE u Podgoricu!

Izvor mondo.rs

Košarkaši crveno-bijelih bili na aerodromu "Nikola Tesla", ali na kraju nisu poletjeli u Crnu Goru... Ako se Zvezda ne pojavi večeras u Morači (18.00), meč će biti registrovan 20:0 za Budućnost, to jasno stoji u pravilima

Izvor: MN Press

Igrači Crvene zvezde mts bili su na aerodromu "Nikola Tesla", djelovalo je da će poletjeti ka Podgorici, ali u poslednji čas došlo je do obrta!

Kako prenosi "RTS", igračima crveno-bijelih stiglo je obavještenje da napuste avion neposredno pred poletanje za Crnu Goru gdje je trebalo da odigraju meč 13. kola ABA lige protiv Budućnosti, čije su odlaganje tražili u nedelju.

Tim sa Malog Kalemegdana tražio je od rukovodstva ABA lige da se meč pomjeri zbog političkih tenzija u Crnoj Gori, ali se oni u međuvremenu nisu oglasili.

Prvobitni plan bio je da Crvena zvezda mts otptuje u nedelju u Crnu Goru, let je pomjeren na ponedjeljak dok se čekala odluka lige, međutim na kraju košarkaši prvaka regiona ipak nisu otputovali u Podgoricu na reprizu prošlosezonskog finala plej-ofa, tokom kog je bilo mnogo incidenata.

Inače, Budućnost je u međuvremenu istakla da nema razloga da se meč odlaže.

Meč je trebalo da se igra od 18 časova u dvorani "Morača".