Košarka

Fenerbahče ni ne pomišlja na OTKAZ Obradoviću: Puna podrška!

Izvor mondo.rs

Turski klub saopštio da su netačne priče o angažovanju Ufuka Saridže i pružio podršku Željku Obradoviću na klupi Fenera.

Izvor: MN Press

Fenerbahče se nalazi u ozbiljnoj igračkoj i rezultatskoj krizi, ali u turskom klubu su uvereni da se iz nje ne izlazi tako što će otpustiti najboljeg evropskog trenera Željka Obradovića.

Prošlogodišnji finalista fajnal-fora dao je "punu podršku" srpskom stručnjaku uprkos problemima s kojima se suočavaju u prvenstvu Turske i Evroligi, čime su tako demantovali sve priče o mogućem rastanku o kome se govori već nedeljama.


Delovalo je da se priblžio posebno posle poraza od Zenita u četvrtak (84:81), nakon kog je Željko Obradović dao izjavu koja je delovala kao opraštajuća...

"Na nama je da razmislimo i donesemo odluku o svemu ostalom. Nadam se da me razumete. Toliko od mene za večeras", kazao je pre dve večeri "Žoc".

U saopštenju koje je Fenerbahče objavio ovog popodneva, podseća se na sve ono što je Željko Obradović uradio prošle sezone sa klubom, i ne samo prošle, podsetili su da je bilo mnogo povreda koje su poremetile planove i nedvosmisleno su podržali svog trenera.

"Iako delujemo daleko od svog identiteta imamo puno poverenje u naš tim i trenera Obradovića. Priče da smo kontakrirali Ufuka Saridžu su potpuno netačne", navode iz kluba.

Uz to, navijači su otpočeli kampanju na društvenim mrežama #WeAreWithYouObradovic.

Tagovi