Košarka

Branko Lazić besni: Ovo je SRAMOTA za Zvezdu, nismo svesni gde se nalazimo!

Izvor mondo.rs

Nije imao dlake na jeziku kapiten Crvene zvezde nakon poraza od poslednjeg tima na tabeli...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je pretrpela peti poraz u ABA ligi ove sezone, ali ovaj je upalio sve alarme, jer je došao od "fenjeraša" Zadra.

Nikome u taboru crveno-belih nije lako zbog toga, trener Dragon Šakota imao je kritike na račun ekipe a kapiten Branko Lazić otvoreno kaže da je to velika sramota za ekipu.

"Igrali smo jako loše. Bez energije, bez želje. Kao da očekujemo da će utakmica sama da se dobije, samo zato što je došao evroligaški tim. Čestitam Zadru, pokazao je da više želi pobedu. Zašto je to tako treba svi redom da se zapitamo. Ovo je velika sramota i nepoštovanje prema klubu i ljudima oko kluba, na kraju krajeva i prema sebi", rekao je Lazić, a preneo Sportski žurnal.

Nije se tu zaustavio kapiten crveno-belih, već je pozvao saigrače na akciju posle čak četvrtog poraza na pet "jadranskih" gostovanja.

"Nismo iskreni i svesni gde se nalazimo, moraćemo da vidimo šta i dalje. Kada kažem nismo iskreni, mislim na pristup meču, dresu....Nismo fer prema ljudima u klubu. Nama je ABA liga mnogo važnija, a to očigledno ovde neki ne shvataju. Kao što sam rekao, moraćemo da vidimo šta i kako dalje", jasan je bio kapiten Zvezde.

Aktuelni šampion ABA lige sada je peti na tabeli, sa skorom 6-5, a u sledećem kolu ide u goste neugodnoj Primorskoj, koja trenutno deli drugo mesto tabele sa Partizanom.