Košarka

Ekskluziva iz Grčke: Vasilis Spanulis ponovo u dresu reprezentacije!

Izvor mondo.rs

Rik Pitino ima ideju...

Izvor: MN Press

Grčki portal "Gazeta" tvrdi da ima ekskluzivu!

Novi selektor Grčke, legendarni američki trener Rik Pitino, vodi aktivne razgovore sa Vasilisom Spanulisomi ubeđuje ga da "izađe" iz reprezentativne penzije, kako bi "Helenima" pomogao na kvalifikacionom turniru za OI, pa onda i na samim Igrama u Tokiju.


I dalje se ne zna epilog ovih razgovora, a sve je navodno pokrenuto na nedavnom meču Olimpijakosa i Panatinaikosa, pošto Pitino ponovo vodi "zelene".

Već posle utakmice, Pitino je prišao Spanulisu na parketu i predočio mu njegovu ideju, a videćemo da li će Spanulis želeti da ovo leto "potroši" na još jednu reprezentativnu akciju, pošto se od državnog tima oprostio posle Evrobasketa 2015. godine.

"Kill Bill" je igrao na devet turnira za Grčku i oprostio se kada je video da ne može više da ponudi, a Pitino veruje da Spanulis ponovo igra košarku vrednu reprezentativnog dresa.

Želeo bi njegovo iskustvo na turniru koje čeka Helene u junu protiv Kine, Kanade, Urugvaja, Češke i Turske u kanadskoj Viktoriji. Ipak, treba napomenuti da je nedavno u javnost "isplivala informacija" da igrači Olimpijakosa neće da igraju za Grčkudok je selektor Rik Pitino...