Košarka

Bogdan o problemu s povredom: Smeta mi! Još kad igram 5-6 minuta...

Izvor mondo.rs

"Najviše mi smeta ograničenje igranja", kazao je srpski šuter iz redova Sakramenta.

Samo što je postavio rekord karijere u NBA - usledila je povreda.

Bogdan Bogdanović ima malih problema sa zadnjom ložom u poslednjih desetak dana, pa je tako u sinoćnoj utakmici protiv Čikaga (106:113) odigrao svega dvadesetak minuta, tokom kojih je bilo jasno da nije potpuno spreman.


Odmah su reporteri sa mečeva Kingsa primetili da se "otežano kreće", to je potvrdio i trener Luk Volton, a sam Bogdanović objasnio je o čemu je tačno reč.

"Smeta mi, ali neću da pravim izgoovore zbog toga", kazao je Bogdanović koji je potom objasnio da postoji još jedna stvar koja ga muči koliko i povreda...

"Najviše mi smeta ograničenje igranja (restrikcija). Želiš da uđeš u ritam, ali odmah pet-šest minuta da odmoriš, pa onda opet pet-šest minuta ponovo igraš... Teško je, ali nisam uradio posao da dobijemo utakmicu".

"BB" je utakmicu završio sa 11 poena i tri skoka, dok je Bjelica imao 18.

"Sada nam se pobeda protiv Denvera ne računa, imamo 1-1 na domaćem parketu. Morali smo bolje, nismo smeli da dozvolimo njima da se tako odlepe, trebalo je bolje da kontrolišemo meč, da bolje biramo šuteve, ali moramo da idemo dalje... Imamo četiri teške utakmice pred nama!", kazao je Bogdanović i dodao da je Čikago čitavu utakmicu bio bolji.

Tagovi

NBA