Košarka

Sprema se HAOS: Partizan podnosi zahtjev za poništenje meča iz Morače?

Autor mondo.me

Crno-beli rade analizu spornih odluka sa meča protiv Budućnosti u Podgorici koju će poslati Evroligi i tražiće da se meč proglasi neregularnim, prenosi Kurir.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Poraz košarkaša Partizana od Budućnosti u Morači još odjekuje, navijači crno-bijelih ključaju od gnijeva i pominju jednu riječ - krađa!

U trenucima kada je 23 sekunde prije kraja Markus Pejdž šutnuo i pogodio trojku za vođstvo crno-bijelih, oglasila se sudijska pištaljka koja je označila faul Mozlija u napadu, a utisak navijača Partizana je da je centar Partizana čvrsto stajao s obije noge na parketu, dok je Bamford pokušavao da se probije i tako završio na parketu. Nakon toga je i trener Partizana, Trinkijeri, zaradio isključenje, piše Kurir.

Kako Kurir saznaje, Partizan ne želi da se pomiri s onim što se dešavalo na parketu Morače, već će kompletnu ekspertsku analizu spornih odluka poslati u sjedište Evrolige s namjerom da se utakmica proglasi neregularnom.

Poznate pojave!

"Verujem da ste gledali utakmicu, videli ste kako su se stvari odvijale. Ne bih ja komentarisao ništa više od toga. Svi koji sada željno iščekuju neke oštrije reči s naše strane moraju biti svesni da su nakon prethodne dve finalne serije ABA lige pravila učinjena još strožim i mi nećemo da izlažemo klub riziku da plaća veoma visoke kazne. Novinari koji dugo prate košarku, baš kao i ljubitelji košarke u našoj zemlji i regionu, siguran sam da prepoznaju određene pojave i bez dodatnih komentara", rekao je za Kurir predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović.

Tagovi