Košarka

Petrušev lično tražio da se vrati u Zvezdu: Sve otkriveno, Barcokas otkrio šta se desilo!

Autor Nikola Lalović

Jorgos Barcokas je progovorio od dolasku Filipa Petruševa na pozajmicu u Crvenu zvezdu.

Izvor: MN Press

Filip Petrušev je ponovo u Crvenoj zvezdi, došao je na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa, a sada se o njegovom odlasku iz Pireja oglasio i Jorgos Barcokas. Iskusni trener Olimpijakosa otkrio je da je pozajmica bila velika želja samog igrača jer je smatrao da će igrati više i imati bitniju ulogu u Beogradu.

"Želim Petruševu svu sreću. Pozajmica je bila njegova želja jer vjeruje da će imati više minuta i veću ulogu u Crvenoj zvezdi", rekao je Jorgos Barcokas, a tako nešto smo mogli da čujemo i kada se o ovom transferu oglašavao agent krilnog centra Srbije Miodrag Ražnatović. 

Sam Petrušev nije zatvorio vrata kluba sebi, ne samo tako što je došao na pozajmicu već i pošto je javno rekao da planira da se vrati u redove Olimpijakosa. "Nije zbogom, već vidimo se kasnije! Uvijek ću navijati za crveno-bijele, moje saigrače, trenere i čitav stručni štab. Posebno hvala predsjednicima Angelopulos za sjajan odnos i to što su razumjeli moju situaciju", napisao je Petrušev na svom instagram profilu.

Izvor: MN Press

(MONDO, N.L.)