Košarka

Olimpijakos i Zvezda se oglasili zbog Petruševa: Vratio se u Beograd, pozajmica do ljeta

Autor Milutin Vujičić

Olimpijakos i Crvena zvezda potvrdili da se Filip Petrušev seli na Mali Kalemegdan.

Izvor: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / PA Images / Profimedia

Saga je i sada zvanično završena, klubovi su potvrdili da se Filip Petrušev seli u Crvenu zvezdu, ali nije u pitanju transfer. Kako se navodi na oficijelnom sajtu Olimpijakosa, Petrušev će do kraja sezone igrati na pozajmici na Malom Kalemegdanu, pošto grčki klub očigledno računa na njega i u budućnosti.


Pogledajte i objavu Crvene zvezde


O dolasku Petruševa danas je govorio i trener Janis Sferopulos uoči meča sa Real Madridom u Evroligi: "Igramo bez Džoela Bolomboja, a kako sam rekao prošle nedelje nismo bili na tržištu ali sada je ova povreda bila okidač. Sve vrijeme smo pratili tržište da bismo bili spremni za neočekivani i nažalost to neočekivano se desilo. Kao što sam rekao za nas je okidač bila Džoelova povreda i mislim da je naš menadžment pokazao sjajnu reakciju kada su počeli pregovori o Petruševu. Mogu da kažem da smo u poslednjim koracima da to završimo sa Olimpijakosom", istakao je Grk, da bi klub u međuvremenu potvrdio transfer.

Podsjetimo, transfer je još sinoć nagovijestio poznati agent Miško Ražnatović, tako da će Zvezda dobiti veliko pojačanje za nastavak sezone.