Košarka

Haos u Evroligi, Turčin tvrdi da Amerikanac laže: Ćutao sam do sad, ali moram ovo da kažem

Autor Nemanja Stanojčić

Sada se oglasio i Tarik Biberović i tvrdi da Elajdža Brajant ne govori istinu...

Izvor: X/BirbenArda/printscreen

Evroliga se nastavlja, ali se i dalje priča o haosu koji je viđen na utakmici između Efesa i Fenerbahčea. U turskom derbiju došlo je do sukoba između Tarika Biberovića i Elajdže Brajanta. Bilo je tu svega i svačega, vidi se i momenat ujedanja, pa onda fotke ožiljaka koje je objavio Amerikanac...

Nije se na tome završilo pošto se američki košarkaš oglasio i tvrdi da je za sve kriv turski košarkaš bosanskog porijekla. Sada je stigao odgovor i sa druge strane. "Posle incidenta koji se dogodio na utakmici sam ćutao kako problem ne bi postao veći i oštetio brend Evrolige. Međutim, vidim da je protivnički igrač izdao saopštenje sa mnogim detaljima koji ne odgovaraju istini", počeo je Tarik.

Ispričao je svoju stranu priče. "Tvrdi da sam ja to uradio dan posle utakmice. Ja ću pokušati da ne prolongiram problem. Moj cilj u tom momentu bio je samo da sklonim protivničkog igrača sa sebe i da se vratim na teren. Kako je incident eskalirao i šta je protivnički košarkaš uradio je dokazano fotografijama. Sve potrebne informacije o tome su podijeljene sa Evroligom od strane kluba i sa moje strane. Želim da se izvinim zbog toga što zauzimam javni prostor sa ovakvim problemom", zaključio je Biberović.

Izvor: instagram/tarik.biberovic

Pogledajte i kako je sve to izgledalo: