Košarka

Žekelj:Daćemo sve da nekom poremetimo planove, ali moramo da ostanemo na zemlji i da budemo fokusirani

Autor Anđela Vukčević Izvor CdM

Crnogorski prvak je bez poraza na četiri utakmice u regionalnom takmičenju, a samo u Laktašima “plavi” nisu slavili dvocifrenom razlikom.

Izvor: MONDO/Teodora Orlandić

Mini seriju od tri uzastopna gostovanja, košarkaši Budućnost Volija završili su sa tri pobjede – poslije Igokee i Trenta, “kaznena ekspedicija” iz Podgorice je u Dalmaciji očitala lekciju Zadru (55:91).

„Pribojavao sam se ove utakmice, treće u sedam dana, jer nismo imali vremena da se spremimo. Ipak, igrači su na pravi način odradili posao – imali smo pravi pristup i koncentraciju, ispoštovali smo ono što smo dogovorili, a odbrana je bila prava – kada je tako, onda je sve lakše u napadu”, rekao je Žakelj.

Crnogorski prvak je bez poraza na četiri utakmice u regionalnom takmičenju, a samo u Laktašima “plavi” nisu slavili dvocifrenom razlikom, piše CdM.

„Početak je sezone, trofeji se ne osvajaju u oktobru ili novembru, pa ni u decembru. U dobrom smo ritmu, imali smo do sada jedan loš meč (u Istanbulu protiv Bešiktaša), sve ostale smo odigrali na nivou. Imamo pravi, pobjednički tim sa karakterom i to je najbitnije. Daćemo sve da nekom poremetimo planove, ali moramo da ostanemo na zemlji i da budemo fokusirani”, kazao je Žakelj.