Košarka

ŽAKELJ PRED UTAKMICU PROTIV IGOKEE: Ekipa su za respekt, moramo da se spremimo maksimalno

Autor Teodora Orlandić

Petu utakmicu od starta sezone košarkaši Budućnost Volija odigraće u subotu protiv Igokee

Andrej Žakelj
Izvor: DK/© MN press, all rights reserved

Nakon vrlo uzbudljive igre ali nažalost i poraza u Evrokupu od Gran Kanarije, “plavi” će u Laktašima dati sve od sebe da nastave seriju pobjeda u ABA ligi.

“Poslije teške utakmice sa Gran Kanarijom, ispražnjeni smo emotivno a i fizički, moramo da nastavimo dalje. Očekuje nas teška utakmica protiv dobrog protivnika Igokee koja je startovala maksimalno. Igokea je nezgodna ekipa pogotovo na svom terenu. Moramo se fokusirati na Igokeu, a onda ćemo razmišljati o Trentu i Zadru”, kazao je Kenan Kamenjaš.

Igokea, kao i Budućnost, ima 2-0 u regionalnom takmičenju, a oba trijumfa upisala je na gostovanjima hrvatskim timovima. Prvo je savladala Split, a potom Zadar.

“Mislim da je Igokea napravila dobar tim, dobro su počeli, ekipa su za respekt, igraju agresivno, brzo. Nas čeka teška utakmica poslije Evrokupa, moramo prvo da se regenerišemo i da se spremimo maksimalno. Imaju iskusne igrače, peticu, Simanić se vraća poslije povrede, na poziciji dva Milosavljević vrlo iskusan”, rekao je trener Andrej Žakelj.

Sjutrašnji duel počeće u 19 časova.