Košarka

PLAVO VEČE - KK Budućnost Voli u društvu prijatelja kluba predstavila novi tim!

Autor Vasilisa Grgurević

Prvi čovjek Podgoričana Dragan Bokan istakao je da želi da klub napreduje i raste, a da za to nisu dovoljne samo pobjede.

Izvor: MONDO

“Svaka košarkaška sezona započinje sa očekivanjima, uzbuđenjem i ambicijom. Naš cilj nije samo pobjeđivati na terenu, podjednako nam je važno da kao tim rastemo i napredujemo. Svaki trening, svaka utakmica, svaka akcija je prilika da pokažemo srce i timski duh. Uspjeh ne dolazi slučajno, ali duboko vjerujem da uz upornost, rad i zajedništvo možemo dosegnuti rezultate o kojima sanjamo”, rekao je Bokan.

Izvor: MONDO

Potom se obratio izabranicima Andreja Žakelja, od kojih navijači očekuju dosta u predstojećoj sezoni.

Predsjednik šampiona države nije zaboravio navijače.

“Posebno hvala vjernim navijačima, Varvarima. Oni su naš vjetar u ledja, sa njima se pobjede još ljepše slave, a porazi lakše podnose.”

Izvor: MONDO

Bokan je istakao i doprinos premijera Milojka Spajića, kao i čelnika Glavnog grada.

“Posebnu zahvalnost upućujem predsjedniku Vlade, gospodinu Milojku Spajiću na podršci i razumijevanju značaja KK Budućnost Voli za Crnu Goru. Ovom prilikom želim da izrazim posebnu zahvalnost gradonačelnici Oliveri Injac, kao i njenim zamjenicima tada Danilu Šaranoviću i sada Luki Rakčeviću. Zahvaljujem i čovjeku koji je ispred glavnog grada bio zadužen za naš klub, sekretaru sekretarijata za finansije, Balši Špadijeru.”

Izvor: MONDO

Plavo veče je prilika da razgovaramo o novim prilikama i mogućnostima i prilika da se toplo i od srca zahvalim vama dragi prijatelji iz kruga mojih poslovnih partnera i ličnih prijatelja, kao i vama odgovornim predstavnicama izvršne vlasti i lokalne uprave, u kojima smo uvijek nailazili na razumjevanje i podršku”, istakao je Dragan Bokan.