Košarka

Evropa bruji o Bobijevom transferu, a on u Beogradu: Šutira trojke i pogađa, u brutalnoj je formi! (VIdeo)

Autor Nikola Lalović

Boban Marjanović je potpisao za Fenerbahče, ali je po svemu sudeći i dalje u Beogradu.

Izvor: Instagram/boban/printscreen

Zatresla se košarkaška Evropa na vijest da se Boban Marjanović vratio! Gorostas iz Boljevca je proveo poslednjih devet sezona u NBA ligi, a nakon prvobitnih informacija da na Stari kontinent želi da ga vrati Dušan Alimpijević u Bešiktašu ispostavilo se da je potpisao ugovor u Evroligi sa Fenerbahčeom.  

Za sada to nije zvanično, mada prema pisanju stranih medija i njegovog menadžera Miška Ražnatovića djeluje da je posao gotov. Američki novinari dodaju da Marjanović u ugovoru ima opciju da tokom decembra napusti Fenerbahče u slučaju NBA ponude i vrati se u najjaču ligu svijeta. A Marjanović?

Dugogodišnji reprezentativac Srbije je za sada u Beogradu! On je pokazao slike i videe iz hale Mege u kojoj se sprema individualno za novu sezonu. Mogli smo da vidimo da je u sjajnoj fizičkoj formi, bez grama viška, a uz to je postavio video na kome se vidjelo kako pogađa jednu za drugom trojkom: 

Boban Marjanović je baš u Megi oporavio svoju karijeru i vratio se na pravi put. Počeo je u Hemofarmu, ali se kasnije nije dobro snašao u dresu CSKA, pa je kroz niz pozajmica probao da se vrati u formu. Do dolaska u Megu ništa nije išlo, a onda je krenuo da dominira. Otišao je u Crvenu zvezdu, gdje je dominirao u ABA i Evroligi, a zatim je devet godina nastupao u NBA za San Antonio, Detroit, LA Kliperse, Dalas i Hjuston. 

Pročitajte i ovo: