Košarka

Grobari će "poludjeti" zbog Bogdanove fotke: Bogdanović obukao Partizanovu opremu

Nekadašnji košarkaš Partizana poslije 10 godina obikao opremu crno-bijelih i počeo pripreme za novu sezonu.

Izvor: MN Press

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović vratio se treninzima za novu sezonu u NBA ligi, a ono što je odmah privuklo pažnju navijača je u čijoj opremi je trenirao. Nije u pitanju ni oprema reprezentacije Srbije, ni njegovog kluba Atlante, nego je Bogdanović obukao dres Partizana.

Očekivano, Grobari su "pali u trans" kada su vidjeli Bogdanovićevu objavu na Instagramu i nije dugo trebalo da ga "zaspu" brojnim komentarima: "Mislim da je prijateljima iz Fenera jasno koji klub mu je u srcu", "Grobari će ga strpljivo čekati da se vrati i navijati za svaki njegov šut. Šut koji košarku pretvara u zlato", "Sve te čeka kad se vratiš", "Ti si naš", "U što me presječe nešto...", samo su neki od komentara koji su napisani.

Uz to, Bogdanoviću je i Partizan replicirano crno-bijelim bojama, pa je to još samo jedna stvar više koja je zagolicala maštu navijačima koji se nadaju njegovom povratku u Humsku. Pogledajte objavu:

Bogdan Bogdanović je inače u Partizanu igrao od 2010. do 2014. godine. Posebno impresivne partije pokazao je u finalnoj seriji sa Crvenom zvezdom kada je prosječno bilježio 30,7 poena po meču za titulu 2014. godine, njegovu četvrtu u crno-bijelom. Ima i dva Kupa i dvije ABA lige, dok je potom igrao za Fenerbahče (sa kojim je osvojio Evroligu), a potom je bio u Sakramentu i sada nastupa za Atlantu.

Šta Bogdan kaže o dolasku u Partizan?

Izvor: MN Press

U ljeto 2023. godine, navijačima Partizana je od Bogdana Bogdanovića stigla i poruka da će se vratiti. Kada? To još ni sam nije skroz prelomio: "Vidjećemo, približava se polako, ali ja guram da igram što dalje, što duže. Borimo se, to je ta borba", rekao je Bogi novinarima u Beogradu.