Košarka

"Otmite mu pivo iz ruke, inače ništa od titule!" NBA as prozvao Dončića, hoće da ga disciplinuje!

Autor Nikola Lalović

Legendarni NBA as Robert Ori našalio se na račun Luke Dončića i scene iz prošle sezone kada je "uhvaćen" sa pivom u ruci.

Izvor: X/BasketNews

Svi smo vidjeli kada je član uprave Dalas Maveriksa "ukrao" pivo Luki Dončiću posle meča. Kada je posle meča u kome je ubacio 36 poena, imao 10 skokova i 5 asistencija uveo Dalas u finale NBA, morao je da se pojavi Majkl Finli i da mu otima pivo iz ruke! Riješio je Dončić da proslavi veliku pobjedu, a nekadašnji krilni igrač Dalasa, a sada visoki funkcioner kluba je odmah pritrčao jer nije želio loš publicitet. 

To sada brine Roberta Orija! Nekadašnji sedmostruki NBA šampion i član legendarne generacije Los Anđeles Lejkersa koja je uspkela da osvaja titule sa Kobijem Brajantom i Šekilom O'Nilom u timu pričao je o glasinama da Lejkersi planiraju da dovedu sjajnog Slovenca kada mu istekne aktuelni ugovor sa Dalasom.

"Morate da mislite o tome. Luka će biti koliko star kada mu istekne ovaj ugovor? Imaće 31,32 godine? On ni sada nije najbolji defanzivac, a to je problem Lejkersa. Morate da imate neke momke koji imaju dobru atletiku kako bi igrali odbranu i Luku koji može da postiže poene u rangu najboljih", rekao je Robert Ori. 

Ipak, ima ideju Ori kako da se popravi forma i fizički stanje jednog od kandidata za MVP titulu. Prisetio se incidenta sa Finlijem i pivo i istakao da bi isto uradio. "Moramo da mu otmemo pivo iz ruke, jer on neće sam ostati u formi. Biće dobar, ali neće biti ono što je Lejkersima potrebno", naveo je Ori.