Košarka

Crvena zvezda objavila novi dres: Posle prve i druga garnitura, ovaj put u jednoj boji!

Autor Nikola Lalović

KK Crvena zvezda predstavila je i drugi dres za narednu sezonu.

Izvor: KK Crvena zvezda Meridianbet

Nakon što je Crvena zvezda predstavila prvu garnituru dresova za narednu sezonu klub je pokazao kako će izgledati i druga. Prva je bila klasična crveno-bijela na pruge sa nekim posebnim detaljima, dok je druga crvena. 

"Drugi dres, koji će naši igrači nositi na gostujućim terenima širom Evrope i Srbije naredne sezone, jasna je asocijacija na osnovnu boju našeg kluba od osnivanja daleke 1945. godine. Zadatak nije bio lak, a obaveza velika da naš klub i naš partner adidas budu na nivou koji je postavljen vrlo visoko prethodnih sezona. Dres koji je dominantno crven, ima i dirketne pruge koje se pojačavaju od dna ka vrhu dresa. Na njemu se nalaze i transparentno postavljene zvjezdice koje su veliki simbol našeg kluba, a ovim dizajnom klub i naš tehnički partner pokušali da implemetiraju sve što predstavlja jasnu asocijaciju na KK Crvena zvezda", navodi se u objavi KK Crvena zvezda. 

Uskoro se očekuje da ekipa sa Malog Kalemegdana predstavi i treću garnituru koja je plava. Pogledajte kako izgleda drugi dres Crvene zvezde za novu sezonu: