Košarka

Crvena zvezda predstavila dres, ima jedno iznenađenje: Tri garniture za proslavu velikog jubileja!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda je predstavila dres za novu sezonu.

Izvor: X/KK Crvena zvezda Meridianbet

KK Crvena zvezda predstavila je prvi dres za sezonu 2024/25. U ovoj takmičarskoj godini crveno-bijeli nosiće opremu adidasa, a vidjećemo tri garniture dresova - crveno-bijeli, crveni i plavi. U sezoni kada klub slavi 80 godina postojanja pokušaće klub da odbrani titule iz prošle sezone i da ostavi što bolji utisak u Evroligi. 

Prva garnitura je crveno-bijela sa malim plavim detaljima, na njoj će biti plavi adidas logo, zvjezdice koje upotpunjuju dres, ali takođe u kragna u bojama zastave Srbije. Gostujući dres biće dominantno crven, što je drugačije rješenje nego do sada pošto neće imati pruge. Treća garnitura je plava, što je boja koja se i ranije koristila za alternativne dresove.

"Drago nam je što adidas i KK Crvena zvezda nastavljaju uspješnu saradnju i ove sezone, uvereni da ćemo ponovo imati dosta uspjeha, pobjeda i razloga za radost. Izuzetna nam je čast što crveno-bijelima obezbjeđujemo modernu i kvalitetnu opremu kakvu ovaj klub, koji proslavlja vrijedan jubilej 80 godina postojanja, i zaslužuje. Kod novih garnitura dresova željeli smo da očuvamo prepoznatljive linije i retro stil, ali i da u dizajn utkamo nove elemente sa kojima se Zvezdaši identifikuju. Nadamo se da će i igrači i navijači time da budu zadovoljni. Posebno smo ponosni na filozofiju brenda adidas, a to je želja da dizajnom i inovacijama kreriramo opremu koja će sportistima da omogući što bolji učinak na terenu”", rekla je Jelena Ristić, menadžer za brend i odnose sa javnošću za adidas Srbiju. Pogledajte kako izgleda novi dres Crvene zvezde: