Košarka

"Partizan me je zvao, ali sam rekao 'ne', nema razloga": Nikola Kalinić otkrio zašto je odbio crno-bijele

Autor Mladen Šolak

Novi-stari košarkaš Zvezde govorio je o pozivu Željka Obradovića da dođe u Partizanu.

Izvor: MN Press

Nikola Kalinić izjavio je da je dobio poziv da pređe u Partizan posle povratka Željka Obradovića u klub 2021, ali da se crno-bijelima zahvalio. Novi-stari košarkaš Crvene zvezde govorio je o tome u podkastu 6.75 "range", objasnivši da nije vidio razlog da pravi taj potez u karijeri i u životu.

Da li je bio poziv Partizana kada se Željko vratio? "Bio je, da. To sam već rekao i nije tajna. Bio je poziv, ali sam rekao da ne osjećam... Što bih to radio sebi? Nema razloga, ima 1.000 drugih klubova", kazao je Kalinić.

Trofejni krilni košarkaš vratio se tog ljeta u Crvenu zvezdu i predvodio je do šampionske titule upravo u seriji protiv Partizana, a zatim je napustio crveno-bijele i otišao u Barselonu. Iz Španije se vratio ovog ljeta posle dvije sezone i treći put će postati jedan od lidera Zvezdinog tima.

Kalinić je ovog vikenda sa saigračima iz Zvezde završio prvi dio priprema u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi i narednih nedelja do početka sezone očekuje ga niz kontrolnih utakmica. Prvo kolo ABA lige počeće 20. septembra i ljubimac crveno-bijelih navijača će ponovo zaigrati za Zvezdu od gostovanja Dubaiju, na otvaranju "regionalne" sezone.