Košarka

Partizan počinje prodaju sezonskih karata: Evo koliko košta gledanje novog Obradovićevog tima!

Autor Dušan Ninković

Navijači će prvo imati mogućnost da obnove sezonske karte iz prethodne sezone.

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Košarkaški klub Partizan obavijestio je svoje navijače da u petak, 23. avgusta, tačno u podne počinje obnovu sezonskih karata za predstojeću sezonu. 

Crno-bijeli će sve mečeve igrati u Beogradskoj areni, koja je za ovu priliku podijeljena na deset sektora i u skladu sa pozicijama formirane su cijene.

Ukoliko obnavljate sezonsku kartu, najjeftinije ulaznice mogu da vas izađu 20.000 dinara (330 KM), koliko koštaju mjesta na zapadu i na boku nivoa 400. Slijede centralne pozicije na nivou 400, gdje karta košta 24.000 dinara (400 KM), dok su one na nižem nivou daleko skuplje. Najskuplja obnova sezonskih karata za mečeve košarkaškog kluba Partizan iznosi 135.000 dinara oko 1.250 eura i ona važi za mjesta koja su označena kao "Premium Gold".

Sa druge strane, novi korisnici moraće da plate malo više. Najjeftinije karte za one koji ne obnavljaju sezonsku nego je kupuju bez dokumenta iz prethodne sezone koštaju 25.000 dinara, dok su najskuplje sezonske karte čak 150.000.

Podsjećamo, navijači Partizana ove sezone gledaće potpuno novi tim koji će opet predvoditi Željko Obradović, najtrofejniji evropski trener. Ekipu će činiti kapiten Vanja Marinković i njegovi saigrači: Ife Lunberg, Frenk Nilikina, Brendon Dejvis, Duan Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, MItar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džouns i Karlik Džouns.