Košarka

Jokiću ne daju da stane! Uhvaćen na svadbi srpskog košarkaša!

Autor Dušan Ninković

Svadba Nemanje Dangubića i Katarine Lazović okupila je njihove kolege, najbolje srpske košarkaše i odbojkašice - između ostalih i Nikolu Jokića.

Izvor: X/Kristin196S/printscreen

Dominacija na Olimpijskim igrama gdje je osvojena bronzana medalja burno proslavljena spektakularnim izlaskom na pobjedničko postolje, kratak put u Sombor, povratak za Beograd na doček sportista i zajednički izlazak, a onda i nove obaveze za Nikolu Jokića i druge srpske košarkaše. Najbolji igrač NBA lige "uhvaćen" je na svadbi svog kolege Nemanje Dangubića i jedne od najljepših odbojkašica svijeta, reprezentativke Srbije Katarine Lazović.

Njih dvoje su već dugo zajedno, a pauzu između dvije sportske sezone iskoristili su da organizuju veliku proslavu na kojoj se okupio veliki broj srpskih sportista. Na snimcima koji kruže društvenim mrežama može se vidjeti gotovo čitav odbojkaški tim, predvođen Tijanom Bošković, a tu su i košarkaši Srbije... Pogledajte kako izgledaju Katarina i Nemanja:

Kada je riječ o košarkaškom dijelu svadbe, tu se ističe Nikola Jokić. Jedan kadar sa proslave već je postao hit na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako se srpski košarkaš drži za glavu tokom prvog plesa mladenaca. Pogledajte scenu o kojoj se priča:

Podsjećamo, Nemanja Dangubić i Luka Mitrović su još ranije uspostavili kumovske odnose, što i ne čudi pošto su košakraški zajedno odrastali u Vršcu i Crvenoj zvezdi. Tako su Katarina i Nemanja bili prisutni kada je Luka Mitrović krstio naslednika kojeg je dobio u braku sa nekadašnjom srpskom sportistkinjom Ninom Micić, Vasinom rođenom sestrom.