Košarka

NIKOLI JOKIĆU SKANDIRALI "MVP", a onda je samo nestao: Pogledajte gdje je otišao usred žurke

Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je jednostavno Nikola Jokić i to je jednostavno tako, pa ne čudi što je usled velikog slavlja na balkonu otišao.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Srpski olimpijci imali su spektakularan doček na čuvenom balkonu Skupštine grada gdje je više desetina hiljada navijača došlo da ih pozdravi. Novak Đoković, Zorana Arunović, Damir Mikec, Aleksandra Perišić, svi vaterpolisti i košarkaši izašli su pred narod i tu je počela nezaboravna žurka.

Međutim, mnogi su primijetili da je Nikola Jokić u jednom trenutku "nestao" sa balkona i nikako se nije primjećivao u kadru, dok su Nole, košarkaši i ostali slavili. Nije to veliko iznenađenje, Jokić je povučeniji i važi za introvertnog tipa koji ne voli velika okupljanja, međutim ispoštovao je poziv i pojavio se pred navijačima da ih pozdravi i zahvali na podršci tokom prethodnog perioda, ali nije se dugo zadržao.

Sada se pojavila i fotografija koja pokazuje da je Jokić ušao unutra i odlučio da ipak malo odmori, pošto mu nije prijala velika gužva na Balkonu i to je sasvim u redu. Pogledajte gdje je bio dok je trajalo veliko slavlje:


Podsjetimo, nakon toga je Jokić sa suprugom Natalijom otišao na privatnu proslavu olimpijaca u jednom beogradsko restoranu gdje je nastavljena žurka, a po snimcima koji stižu odatle, čini se da su najveselili bili Bogdan Bogdanović i Novak Đoković koji su "padali u sevdah" zbog pojedinih pesama.

Pogledajte i kako je izgledao doček srpskih olimpijaca u Beogradu: