Košarka

"LEBRON? BILO JE I PSOVKI!" Bogdan konačno otkrio šta se desilo između njega i Džejmsa u Parizu

Šta se desilo između njega i Lebrona? Sada je Bogdan sve otkrio.

Izvor: RTS / Printscreen

Bogdan Bogdanović je kao kapiten vodio Srbiju do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Francuskoj. Sjajno je igrao, pogotovo u polufinalu i meču za medalju, a jedan detalj koji je ostao upamćen je njegova svađa sa Lebronom Džejmsom. Mučio je defanzivu Sjedinjenih Američkih Država Bogdanović, a u jednom trenutku je ušao i u svađu sa Džejmsom. Sada je na dočeku pričao o tom momentu,. 

"Iskreno da ti kažem, ne znam. Svađali smo se tu. Borili smo se tu, ja za svoje, on za svoje. Žar borbe. Bile su tu i psovke. To ostaje tu", rekao je Bogdanović za "RTS".

Istakao je da su mu emocije povodom dočeka jako pomiješane, ali je naglasio da se nada da će i u nastavku karijere doživjeti nešto slično. "Emocije su jako pomešane. Svi smo prijatno iznenađeni podrškom ljudi. Kao što je i Nole rekao, imali smo iskustvo da budemo tu i ranije, ali je drugačije kao olimpijski tim. Stavrno je fenomenalno, ne prestajemo da se ježimo. Nadam se da će se tradicija nastavljati i u budućnosti", zaključio je Bogdan.