Košarka

ZAŠTO JE LEBRON VIKAO NA DJEČAKA U PARIZU?

Autor Dragan Šutvić

Snimak na kom se vidi kako Lebron Džejms viče na jednog dječaka postao je viralan na društvenim mrežama, a sad se pojavio i drugi ugao.

Izvor: Tweet/Oli London/Screenshot

"Nemoj to da radiš". Povišenim tonom Lebron Džejms izgovorio je tu rečenicu kada mu je na pariskim ulicama prišao jedan dječak i tražio da se sa njim fotografiše poslije osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Snimak je ubrzo postao viralan i proširio se na društvenim mrežama.

Dan kasnije u javnost je isplivao i snimak iz drugog ugla koji pokazuje šta je ustvari bio problem i zbog čega je američki košarkaš reagovao tako kako je reagovao. Na tom klipu se vidi da je dječak krenuo prvo da dodirne zlatnu medalju koju je Džejms držao oko vrata i tada se košarkaš Lejkersa zaustavio, podigao prst i rekao mu da to više ne radi.

Dječak je odmah poslije toga počeo da se izvinjava, ali Džejms nije stao da mu ispuni želju i da se fotografiše sa njim. Umjesto toga produžio je u jedan restoran koji se tu nalazio i počeo je da slavi sa svojim sunarodnicima. Pogledajte i taj novi snimak: