Košarka

ALEKSA IDE U NBA LIGU: Ameri vidjeli šta je uradio Šrederu, Miško se oglasio i postavio uslove!

Autor Bojan Jakovljević

Menadžer Alekse Avramovića Miško Ražnatović zagolicao je maštu navijača Srbije.

Izvor: Harry Langer / Zuma Press / Profimedia

Aleksa Avramović je opet imao fantastičan turnir u dresu Srbije, ponovo je mučio redom NBA plejeve i nije im dao da dišu, a to su izgleda primijetili i NBA timovi! Nakon što je startni plejmejker "orlova" izabran za najboljeg defanzivca olimpijskog turnira, oglasio se njegov menadžer Miodrag Ražnatović i istakao da bi Avramović umjesto u CSKA iz Moskve mogao da ode u najjaču ligu svijeta!

"Sjajan turnir za srpskog beka Aleksu Avramovića koji je izabran za najboljeg defanzivnog košarkaša olimpijskog turnira. Još devet dana, do 20. avgusta, za njega da iskoristi izlaznu klauzulu za NBA ligu", napisao je na svom instagram profilu Miodrag Ražnatović. 

Avramović je počeo karijeru u Borcu iz Čačka, igrao je za OKK Beograd, a 2016. godine je otišao u inostranstvo gdje je nastupao za Vareze, zatim za Malagu i Estudijantes. Stigao je 2021. godine u Partizan i tu odigrao tri sezone, a onda je objavljeno da prelazi u CSKA, Ipak, moglo bi da se desi da ne ode u Rusiju!

Nakon što smo ga gledali kako igra sjajnu odbranu nad NBA plejmejkerima Denisu Šrederu, Hoseu Alvaradu, Džošu Gidiju, kao i na američkim supestarovima, izgleda da je Ražnatović riješio da ga ponudi NBA ekipama. Vidjećemo da li će se ostvariti takav transfer, NBA ekipe imaju još devet dana da ga potpišu.