Košarka

"TENK JU VERI MAČ MAJ FREND": Svi pričaju o Aleksi i šeiku, a niko da primijeti koji fudbaler ga je jurio za pozdrav!

Autor Bojan Jakovljević

Kao i uvijek, Aleksa Avramović u centru pažnje!

Izvor: Eurosport/screenshot/MN Press

Kakav je turnir iza srpskih košarkaša! Igrali su sjajno, po priznanju rivala su bili "najbolji tim na turniru", a na kraju su uzeli bronzu. Kako je meč sa Nijemcima bio u 11 ujutru, a dodjelja medalja bukvalno 12 sati kasnije, imali su kada da proslave svoj uspjeh, a na pobjedničkom postolju su bili pravi hit. 

Bogdan Bogdanović je natjerao šeika koji je dijelio priznanja srpskim košarkašima da sačeka dok se javi poznatom francuskom glumcu Omaru Siju, dok je Aleksa Avramović, najbolji defanzivac turnira, kao i obično bio hit! Sada su ga kamere uhvatile kako šeiku govori "tenk ju veri mač maj frend" dok mu je dodjeljivao priznanje. 

Ipak tu nije bio kraj. Sa medaljom oko vrata otišao je Avramović zajedno sa kapitenom Bogdanovićem do prvog reda tribina, a tu su ih sačekala dva francuska velikana. Izgrlili su se sa Tjerijem Anrijem, a iza čuvenog fudbalera smo mogli da vidimo i Tonija Parkera.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

Srpski košarkaši su svoje slavlje započeli već u autobusu koji ih je vodio od hale ka smještaju, a onda su uspjeli da nađu mjesto na kome će se zajedno veseliti i pjevati srpske pjesme. Sada se čeka njihov povratak u Srbiju i naravno - zasluženi balkon!