Košarka

BOGDAN "ODLIJEPIO" NA POSTOLJU KAD JE VIDIO NJEGA: Skroz zaboravio na medalju, zanimao ga samo čovjek iz publike!

Autor Bojan Jakovljević

Kada je u prvom redu video Omara Sija, Bogdan Bogdanović nije mogao ni želio da sakrije oduševljenje.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Srpski košarkaši napravili su veliki podvig kada su na Olimpijskim igrama u Parizu uspjeli da osvoje bronzanu medalju. Ipak, nakon burne proslave velikog uspjeha koja je krenula još u autobusu, a nastavila se u lokalu gdje su svi zajedno pjevali i veselili se, srpski reprezentativci su na postolju imali pametnija posla od dodjele medalja!

Vidjeli smo u prenosu kako Bogdan Bogdanović oduševljeno gleda sa postolja i gestikulira ka nekome, a sada je otkriveno i ko je toliko svojom pojavom oduševio kapitena nacionalnog tima Srbije. U pitanju je poznati francuski glumac Omar Si, koga je Bogdanović gledao sa oduševljenjem!

Si je trenutno na vrhuncu slave zbog uloge u veoma gledanoj i poznatoj Netfliksovoj seriji Lupin. Si je karijeru počeo još 1996. godine odmah poslije srednje škole, a ka Holivudu se probio kada je igrao u "Nedodirljivima", francuskom filmu iz 2011. godine koji je i te kako odjeknuo globalno.

Pogledajte kako ga je pozdravio Bogdan Bogdanović: 

Si inače prati sport i veliki je navijač Olimpika iz Marseja, a roditelji su mu imigranti iz Zapadne Afrike. Otac Demba je iz Senegala, a majka Dijaratu iz Mauritanije. Nakon uloge u "Nedodirljivima", u glasanju je Omar Si bio treći najomiljeniji Francuz poslije Janika Noe i Zinedina Zidana, a 2021. kada je serija "Lupin" 2021. godine postala popularna magazin "Tajm" ga je uvrstio u 100 najuticajnijih ljudi na svijetu.

Pogledajte još jednom Bogdanovo oduševljenje kada je vidio svog omiljenog glumca: