Košarka

Jokić prvi put pokazao šta nosi ispod majice: Skinuo se go do pojasa, oko njega svi puše tompuse

Autor Mladen Šolak

Isplivala fotografija proslave reprzentacije Srbije u Parizu

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Reprezentativci Srbije burno slave uspjeh na Olimpijskim igrama. Posle dominantnog nastupa i pobjede protiv Nemačke, oni su već na parketu počeli da uživaju u svom velikom, istorijskom trijumfu u Parizu. Kada su došli u hotel, zapalili su tompuse i uživali, a Nikola Jokić je skinuo majicu i pokazao svima svoj zlatni lanac sa brojem "15", sa kojim je na leđima postao najbolji igrač svijeta.

Čim su izašli iz hale, košarkaši Srbije stali su na plato na kojem su se prethodnih dana fotografisali američki igrači i rekreirali sliku, koju su mnogi nazvali "Srpski Drim tim". Uostalom kapiten Bogdan Bogdanović podelio je na društvenim mrežama upravo uz taj opis.

Uz MVP nagrade i titulu NBA lige, Nikola je ove subote postao i dvostruki osvajač olimpijske medalje, jer je srebru iz Rija dodao i bronzu iz Pariza, kojoj je drastično više doprineo - kao najbolji igrač i vođa ekipe uz kapitena Bogdana Bogdanovića.

Pod vođstvom selektora Srbije Svetislava Pešića, košarkaši su zablistali, pokazali zube Amerikancima kao malo ko prethodnih decenija i još jednom pokazali zašto je Srbija zemlja košarke.