Košarka

DVEJNA VEJDA ODUŠEVILO POJAČANJE PARTIZANA: Ostao bez teksta, evo kako je prokomentarisao potpis!

Autor Nikola Lalović

Dvejn Vejd je izgleda veliki fan Karlika Džounsa.

Izvor: Twitter/WheelerJaylen

Nekadašnji legendarni košarkaš Majami Hita Dvejn Vejd oglasio se povodom dolaska Karlika Džounsa u Partizan. Dugo smo imali pravu dramu oko toga da li će plejmejker reprezentacije Južnog Sudana pruhvatiti neku NBA ponudu ili će u potrazi za minutima zaigrati u Srbiji, ali sada je sve zvanično i on je novi kreator igre crno-bijelih. 

Vejd je sada sa emotikonom na kome se predstavlja aplauz reagovao na objavu menadžerske agencije koja predstavlja Karlika Džounsa, a u kojoj se najavljuje njevog prelazak u Partizan. 

"ESM klijent Karlik Džons zvanično je potpisao ugovor sa srpskim velikanom Partizanom. Veoma je uzbuđen zbog ove prilike da se takmički na najvišem internacionalnom nivou. Potvrda transfera dolazi u trenutku kada se igrač sprema za Olimpijske igre sa Južnim Sudanom", navodi se u saopštenju ispod koga je Vejd ostavio aplauze. 

Izvor: Instagram

Karlik Džouns ima 26 godina, rođen je u Sinsinatiju u Ohaju, a nakon NCAA karijere u Redfordu i Lujvilu nije draftovan. Igrao je u NBA za Dalas, Denver i Čikago, kao i godinu dana u Kini.