Košarka

"POTPISALI SMO NAJBOLJEG TRENERA U EVROPI!" Mega projekat Grka, fotka Miška i Atamana napravila haos!

Autor Milutin Vujičić

Dimitris Janakopulos sa zadovoljstvom objavio da Ergin Ataman ostaje u klubu.

Izvor: Instagram/dpg7000/Screenshot

Ergin Ataman postao je prošlog ljeta trener Panatinaikosa i to se pokazalo kao dobar potez gazde Dimitrisa Janakopulosa. Ne baš odmah, pošto je PAO imao problema na početku sezone, ali na kraju - kada su osvojili Evroligu - malo je reći da su svi u Atini bili prezadovoljni urađenim.

Zbog toga, Janakopulos je odmah insistirao da se ponovo sjedne za sto sa Atamanom, pa je danas na svom Instagramu podijelio informaciju da je ugovor produžen. U društvu svog agenta Miška Ražnatovića, koji je zapravo i prvi "ubacio ideju" u glavu Janakopulosu, Ataman je potpisao novi trogodišnji ugovor što dovoljno govori kakve su ambiije Panatinaikosa u budućnosti jer žele da postanu najveća sila u Evroligi.

"Imam veliko zadovoljstvo da objavim da je najbolji trener u Evropi gospodin Ergin Ataman pristao da bude trener Panatinaikosa u sledeće tri godine!", napisao je Janakopulos, nazdravljajući sa trenerom i njegovim agentom u kancelarijama u Atini iz kojih je već mnogo puta reagovao prošle sezone.

Podsjetimo, Ataman je prije dolaska u Panatinaikos bio dva puta šampion Evrolige sa Efesom, dok je klub iz Atine prvi put posle odlaska Željka Obradovića uspeo da dođe do titule prvaka. 

Podsjetimo, osim što su zadržali Kendrika Nana, PAO je ovog ljeta doveo i Lorenca Brauna, Džerijana Grenta i Marijuša Grigonisa. Za sada je najavljen odlazak samo Luke Vildoze koji se nije snašao u svojoj prvoj sezonu Panatinaikosu, tako da trenutno traži novi klub.