Košarka

CRVENA ZVEZDA SPREMA DVIJE BOMBE: Nebojša Čović snimljen sa reprezentativcima Srbije! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Da li ovo znači da se sprema njihov povratak u Crvenu zvezdu?

Izvor: x/teomagikoo

Crvena zvezda je odradila skoro kompletan prelazni rok, dovela je nekoliko zvučnih pojačanja i potpisala nove ugovore sa nosiocima tima, a sada su operativci crveno-bijelih snimljeni zajedno sa dva bivša košarkaša. Predsjednik kluba Nebojša Čović i tim menadžer Nebojša Ilić viđeni su u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" u razgovoru sa Ognjenom Dobrićem i Filipom Petruševom. 

Ognjen Dobrić je posle deset godina u sistemu crveno-bijelih prošle godine prešao u Virtus i imao je promjenljivu sezonu. Počeo je odlično, ali su mu povrede kasnije pokvarile učinak. Ipak on je i dalje pod ugovorom sa italijanskim velikanom jer je u julu 2023. potpisao dvogodišnji ugovor. 

Što se tiče Filipa Petruševa krilni centar je upravo u Crvenoj zvezdi revitalizovao karijeru nakon ćega se oprobao u NBA ligi u dresovima Filadelfije i Sakramenta. Nakon otkaza u Kingsima došao je u Olimpijakos sa kojim je u novembru 2023. potpisao trogodišnji ugovor. Iako na početku nije dobijao šansu kod trenera Jorgosa Barcokasa u finišu sezone se nametnuo i ušao u rotaciju. Pogledajte: 

Navijači bi svakako voljeli da obojicu reprezentativaca Srbije ponovo vide u crveno-bijelom. Oni su trenutno na pripremama za Olimpijske igre i nadaju se da će ući na konačni spisak od 12 igrača koje će selektor Svetislav Pešić odvesti u Lil na košarkaški turnir Olimpijskih igara u Francuskoj.