Košarka

ZARADIO 280 MILIONA OD KOŠARKE, A NA ULICI "KAO BESKUĆNIK" Dok ga Amerika čeka za Olimpijske igre, pobjegao je od svih!

Autor Mladen Šolak

Kavai Lenard provodi odmor u potpunoj anonimnosti.

Izvor: instagram/kawhisklawset

Kavai Lenard, jedan od najboljih košarkaša svijeta, proveo je odmor ovog ljeta daleko od javnosti, fotografa i pažnje javnosti. Na društvenim mrežama objavljene su njegove fotografije iz Kostarike, gdje je očigledno veoma uživao živeći nekoliko dana kao sav normalan svijet. Obučen u odjeću koja ne otkriva da je od košarke zaradio 280 miliona dolara, dvostruki NBA šampion radio je ono što mu prija, pio kokosovu vodu na ulici, daleko od svih. Neki su ovu fotografiju komentarisali na društvenim mrežama sa "Kavai, zašto izgledaš kao beskućnik?". Pogledajte kako izgleda:

On će sledeće nedelje završiti odmor, jer će se nacionalni tim SAD okupiti u Las Vegasu na početku priprema za Olimpijske igre, na kojima će prvi meč igrati u Lilu, protiv Srbije. Oko Lenardovog dolaska dugo je bilo nedoumica, jer je propustio 12 od poslednjih 14 utakmica Los Anđeles Klipersa zbog upale kolena.

"Očekujemo da svi budu tu, ne samo Lenard, Tajris Haliburton i Džoel Embid, koji su imali probleme sa povredama. U kontaktu smo bili sa svim igračima, konstantno pričamo sa njima i planiramo da svih 12 budu spremni", rekao je selektor Sjedinjenih Država, Stiv Ker. Pročitajte spisak reprezentacije Sjedinjenih Država za Olimpijske igre.

Reprezentacija SAD odmah će početi da igra pripremne utakmice - najprije protiv Kanade 10. jula, zatim u Abu Dabiju protiv Srbije (17. jula) i Australije. Prva utakmica olimpijskog turnira u Lilu biće odigrana 28. jula, odigraće je Srbija i Sjedinjene Države, a u grupi je za sada i Južni Sudan, kao i tim koji će doći iz kvalifikacija.