Košarka

DENVER POKAZAO GDJE JE JOKIĆ! NBA sezona još traje, a Nikola ima drugu zanimaciju!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Nikola Jokić uživa u prirodi, na svom omiljenom mjestu.

Izvor: X/nuggets/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa već nekoliko nedjelja su na odmoru, jer su sezonu završili porazom od Minesote u polufinalu Zapadne konferencije, a najbolji igrač tima iz Kolorada iskoristio je duži odmor tokom ljeta za odmor. Odmah je primjećen u Republici Srpskoj, znamo da je uživao na raftingu kao i prethodnih godina, a sada je fotografije sa njegovog odmora Denver pokazao Amerikancima.

Na zvaničnim nalozima i dalje aktuelnih NBA šampiona osvanule su fotografije na kojima je Nikola Jokić, zajedno sa prijateljima, na raftingu koji se održava nedaleko od tromeđe Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pogledajte fotografije koje su privukle pažnju ljubitelja košarke u SAD:

Navijačima Denvera bilo je drago da vide kako Nikola Jokić provodi odmor, daleko od košarkaških terena i daleko od NBA lige u kojoj će se Boston Seltiksi i Dalas Maveriksi boriti za titulu. Ta serija kao da uopšte ne zanima trostrukog MVP-ija ligaškog djela takmičenja, pošto je prve slobodno trenutke iskoristio da pobjegne daleko od civilizacije i da u prirodi pronađe mir.

Opuštanja na raftingu mogle bi da prekinu obaveze u nacionalnom timu, ukoliko Nikola Jokić odluči da se ovog ljeta stavi na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću. Iako Olimpijske igre u Parizu počinju da mjesec i po dana, još nemamo potvrdu da li će najbolji igrač NBA lige biti deo reprezentacije Srbije u borbi za vrijednu medalju.