Košarka

"POSAO JE ZAVRŠEN!" Isplivala slika sa slavlja košarkaša Zvezde, uz novo pojačanje! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Nemanja Radonjić podijelio fotografiju sa slavlja košarkaša Crvene zvezde.

Izvor: MN Press/Instagram/n.radonjic7/Printscreen

Druga utakmica finala Košarkaške lige Srbije (KLS) prekinuta je krajem treće deonice, a potom je naređeno da se hala isprazni. Poslije duge pauze, igrači Crvene zvezde pojavili su se na parketu spremni da nastave meč, dok igrača Partizana nije bilo, pošto su prema njihovim riječima obaviješteni da se meč odlaže za 24 sata. To znači da bi direktor takmičenja Aleksandar Grujin danas trebalo da registruje utakmicu službenim rezultatom za Zvezdu, što će automatski značiti i titulu za crveno-bijele.

Dok se čeka zvanična odluka, košarkaši Crvene zvezde Jago dos Santos i Trej Tompkins na društvenim mrežama su objavili identične poruke: "Posao je završen", da bi se potom pojavila i fotografija sa slavlja, bar se tako čini u prvi mah. Objavio ju je fudbaler Nemanja Radonjić, bivši i budući fudbaler Crvene zvezde:

Izvor: MN Press/Instagram/n.radonjic7/Printscreen

Radonjić nije pozvan za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj i odmor provodi u Beogradu, pa je tako na svom Instagramu podijelio fotografiju iz noćnog kluba na kojoj su pored njega Nemanja Nedović i Trej Tompkins. Pretpostavlja se da je ova fotografija baš nastala prethodne večeri poslije haosa u finalu KLS.

 Podsjetimo, u međuvremenu su se saopštenjima oglasili i Partizan i Crvena zvezda, a sada preostaje još samo da se sačeka odluka Aleksandra Grujina. Ali, pitanje je da li će to biti kraj "rata večitih" na kraju sezone...