Košarka

KATASTROFA ZA ZVEZDU SAT VREMENA PRIJE DERBIJA: MVP stigao na meč sa Partizanom, ali na štakama!

Autor Nikola Lalović

Nije dobro...

Izvor: Kurir/Petar Aleksić

Loše vijesti za Crvenu zvezdu sat vremena pred drugi meč finala Superlige sa Partizanom! Jago dos Santos očigledno neće moći da pomogne svom timu u nastavku sezone! MVP finalne serije ABA lige povrdio se kada je pokušavao da sustigne Kevina Pantera u defanzivi, a prema informacijama koje imamo ima problem sa mišićem lista. 

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde u finišu sezone je još jedan u nizu povrijeđenih plejmejkera u timu Janisa Sferopulosa. Saznali smo kakvo je stanje sa Nikolom Topićem i da on ima problema sa parcijalnim kidanjem ligamenata koljena, a Adam Hanga koji je pokrivao tu poziciju povrijedio je ruku i završio sezonu, a možda i karijeru u Crvenoj zvezdi. Pogledajte kako je izgledao Jago dos Santos kada je stigao u "Beogradsku arenu": 

Nemanje Nedović se takođe povredio na prvom meču finala Superlige, ali je nakon toga ipak ulazio u igru, iako su ga iznijeli sa parketa. Dos Santosa su saigrači prvo iznijeli do klupe, a onda i u svlačionicu i odmah je djelovalo da se neće skoro vraćati na teren. Pogledajte kako je izgledala njegova povreda: 

Izvor: ArenaSport 1 / printscreen