Košarka

ZVEZDO, MOŽE LI "JAČI" SIGNAL ZA KALINIĆA? Oglasila se Barselona, objasnila što su ga precrtali!

Autor Milutin Vujičić

Barselona ne računa na Nikolu Kalinića za narednu sezonu i to je znak za Crvenu zvezdu.

Izvor: MN Press

Srpski košarkaš Nikola Kalinić nije se našao u sastavu Barselone za treći meč polufinalne serije domaćeg prvenstva protiv Real Madrida, a prve informacije iz Španije govorile su da je u pitanju sukob sa trenerom Rodžerom Grimauom. Trener koji je pred smjenom u Barseloni, jer će ga navodno zamijeniti Ćavi Paskval, izbacio je Kalinića iz tima jer je navodno došlo do sukoba njih dvojice.

Indirektno, generalni menadžer Huan Karlos Navaro potvrdio je da se "nešto" desilo, nagovestivši da Kalinić vjerovatno napušta Barselonu, što je vrlo bitna vijest za Crvenu zvezdu. Žele na Malom Kalemegdanu da ga "vrate" i ovog ljeta, s tim da se zna da će imati konkurenciju u Monaku.

"Kalinić? Moramo da razmislimo i razgovaramo sa njim. Nije sve bilo zbog trenera, bez sumnje. Neki igrači nisu bili na visini zadatka, nismo ni mi. Griješili smo i iz svega moramo da učimo. Još ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, ali biće promjena", kazao je Navaro i rekao da "moraju da naprave promjene jer nisu postigli ciljeve".

Košarkaši Barselone su inače glatko poraženi od Real Madrida u polufinalnoj seriji (3:0 za "kraljevski klub"), što znači da je osvojen samo Kup kralja, nedovoljno za tim koji je napravljen za najveća djela.