Košarka

STRAŠNI DETALJI SMRTI NEKADAŠNJEG KOŠARKAŠA PARTIZANA (33): Ušao u suprotnu traku motorom, ima još povrijeđenih!

Autor Nikola Lalović

Dru Gordon je preminuo u četvrtak, a sada su se pojavili strašni detalji njegove saobraćajne nesreće.

Izvor: MN Press

U četvrtak 30. maja u saobraćajnoj nesreći preminuo je nekadašnji košarkaš Partizana Dru Gordon u 33. godini, a sada su otkriveni detalji njegovog udesa. Stariji brat zvezde Denver Nagetsa Erona Gordona je vozio trotočkaš u četvrtak na lokalnom seoskom putu jugoistočno od Portlanda u Oregonu.

Prešao je u suprotnu traku uslijed nerazjašnjenih okolnosti i tom prilikom se sudario sa putničkim vozilom. Dvoje ljudi iz tog automobila je prebačeno u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život i oporavljaju se. Američki mediji navode da Dru Gordon nije bio pod uticajem alkohola ili psihoaktivnih supstanci, ali da je istraga još u toku.

Nakon što je poslije jedne godine na UCLA bio dvije godine na koledžu Nju Meksiko, profesionalnu košarkašku karijeru počeo je u Partizanu u sezoni 2012/13. Nakon toga je igrao za Dinamo Sasari, Banvit, Lojetuvos Ritas, Zenit, Zjelonu Goru, Avtodor, Budiveljnik i Lokomotivu Kubanj. U NBA ligi je igrao za nekoliko timova u razvojnoj ligi i za Filadelfija Seventisikserse.