Košarka

GDJE JE JOKIĆ? VESELI SE UZ NARODNJAKE! Glumac objavio kako pjeva Džejev hit (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako Nikola Jokić provodi slobodno vrijeme nakon završetka sezone

Izvor: Instagram/lazarnikolic_1

Nikola Jokić završio je prije desetak dana sezonu u NBA ligi, a dok cijela Srbija čeka odluku o tome da li će nastupati za na Olimpijskim igrama u Parizu - otkriveno je da je Somborac prvo "skoknuo" do Švedske. Jokić je na sjever Evrope otišao zbog konjičkih trka, dok se pojavio i snimak koji je najvjerovatnije nastao prije tog puta, a na kome se košarkaš veseli uz domaću muziku.

"Kurir" je objavio snimak na kome Jokić pjeva Džejev hit "Sunce ljubavi" sa glumcem Lazarom Nikolićem, a sve se najvjerovatnije odigralo poslije pozorišne predstavne u kojoj je glumio. Pogledajte snimak proslave:

Podsjetimo, Nikola Jokić je i ove sezone osvojio MVP priznanje, ali nije uspio da ga "kruniše" novom titulom sa Denverom. Za to je "kriva" Minesota, ali i neke unutrašnje stvari u Denveru koje bi mogle da upropaste generaciju u kojoj su prije svega okosnica Jokić, Porter i Marej, pošto postoje neslaganja najvažnijih ljudi franšize.

Što se tiče nastupa na Olimpijski igrama u Parizu, Jokića će najvjerovatnije čekati sve do 17. juna. U jedinoj izjavu na ovu temu, nije potvrdio da li će igrati za "orlove", a iz Denvera je dobio signale da je bolje da odmori.

"Dolaze Olimpijske igre u Parizu i nisam još siguran kakva je njegova konačna odluka o igranju tamo, ali ako bude igrao, to je samo još veća 'kilometraža' na njegovom tijelu", poručio je trener Denvera koji je ponovio riječ "umor" i dodao: "Neko mi je rekao da je Jokić u posljednjih pet-šest sezona drugi u NBA ligi po odigranim minutima uz Tejtuma, što je mnogo minuta za visokog igrača. Moraćemo da budemo pametniji što se tiče nekih stvari i da se pobrinemo da kada dođe u plej-ofu da može da igra svoju najbolju košarku, ali ne samo on. Pogledajte sedmi meč, nije Jokić bio najiscrpljeniji, mnogo smo tražili od Gordona, Kaldvel-Poupa, Portera...".