Košarka

TEODOSIĆU DALI MIKROFON, ZAPJEVAO I NAPRAVIO HAOS! Dva kluba se oglasila zbog njegove pjesme na Zvezdinom slavlju

Autor Mladen Šolak

Najbolji košarkaš Crvene zvezde burno slavio svoj prvi šampionski trofej sa Crvenom zvezdom

Izvor: Instagram/olympiacosbc

Košarkaši Crvene zvezde proslavili su pobjedu protiv Partizana u finalnoj seriji ABA lige (3-0) u jednom restoranu u Beogradu. Košarkaši Janisa Sferopulosa slavili su u društvu članova kluba, rukovodstva, prijatelja, kao i poznatih košarkaša. Na slavlju Crvene zvezde bio je Nikola Jović, reprezentativac Srbije iz Majamija, čiji je otac u rukovodstvu kluba, a prisutan je bio i Vasilije Micić, nekadašnji plejmejker crveno-bijelih koji sada igra za Šarlot Hornetse.

Na jednom video-snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama, vidi se kako je Micić sjedio kraj Nikole Topića, najvećeg Zvezdinog talenta, dok je pjevao navijačku pjesmu koju pevaju i navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Istovremeno, tu pesmu pjevao je i Miloš Teodosić, lider Zvezde i bivši košarkaš Olimpijakosa, a taj video-snimak oduševio je sve u Pireju, pa je tamošnji velikan objavio snimak slavlja na svom Instagram nalogu. "Čestitamo braćo!", pisalo je u objavi Olimpijakosa, na koju je Zvezda odgovorila porukom zahvalnosti.

Miloš Teodosić prešao je u Crvenu zvezdu prošlog ljeta i ostvario dječački san, koji je ukrasio trijumfom u ABA ligi, nakon što je zimus osvojio i Kup Koraća. Nema dileme, on će biti tu i kada Crvena zvezda bude pravila tim za sledeću sezonu, 2024/25, da i u u njemu preuzme ulogu organizatora i nosioca sastava sa Malog Kalemegdana.