Košarka

JAGO OSVOJIO MVP NAGRADU, PA POKAZAO DJEVOJKU: Na parket Arene izveo ljepoticu iz Brazila! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Brazilski košarkaš Jago dos Santos godinama je u ljubavi sa džudistkinjom.

Izvor: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde novi su regionalni šampioni, a brazilski košarkaš Jago dos Santos predvodio je crveno-bijele kroz finalnu seriju protiv Partizana. Plejmejker koji je na početku sezone stigao u Beograd nagrađen je MVP priznanjem za partije u okršajima protiv najvećeg rivala, a veliki uspjeh proslavio je u društvu svoje djevojke.

Odmah nakon završetka meča Partizana i Crvene zvezde na parketu Beogradske arene našla se i lijepa sportistkinja iz Brazila! Reč je o Manueli Fredijani, za koju se već nekoliko godina zna da je osvojila srce Zvezdinog organizatora igre. Manuela studira medicinu i trenira džudo i džiu-džicu, a bavi se i marketingom. Upoznali su se jer su njihovi klubovi dijelili istu salu za treninge, a ubrzo su shvatili da dobro funkcionišu, kao da se znaju godinama. Pogledajte fotografije iz Arene:

"Prvo smo se viđali u klubu i on me je vozio kući poslije treninga. Od početka smo se šalili kako smo povezani kao da se znamo iz nekog prošlog života. Postojala je ta posebna povezanost od starta i tako je i danas. Stvari su se dešavale prirodno. Na proslavi mog rođendana 2018. godine upoznao je moje roditelje. Ima neki bizaran odnos sa mojim ocem, kao da su otac i sin da tako kažem. Rekla bih da je 'zalijepljen' više za mog tatu nego za mene", kroz smijeh je jednom prilikom ispričala Manuela.

Brazilska ljepotica otkrila je i da se divi svom izabraniku, koji je preskočio mnoge prepreke u životu. "Divim se osobama koje su odlučne, snažne i to je način na koji se i Jago ponaša. Pričali su da nema pravi profil za košarku, suočavao se sa hiljadu izazova i ponosna sam na njega što je uspio. Zahvaljujući njemu postala sam bolja osoba, mnogo sam naučila, posebno o tome da ne dozvolim da na mene utiče ono šta drugi pričaju o meni", istakla je džudistkinja koja je svojevremeno nastupala čak i na turnirima u Evropi.