Košarka

ZVEZDA POKAZALA LAZAREVIĆEVE POVREDE: Ovako izgleda lice košarkaša nakon udarca Nanelija! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Crvena zvezda objavila kako izgleda Stefan Lazarević nakon napada Džejmsa Nanelija pred treći meč.

Izvor: MN Press

Finalni okršaji između Partizana i Crvene zvezde u ABA ligi po pravilu donose tenziju, ali situacija koja se danas dogodila u Beogradskoj areni nezapamćena je za okršaje dva najveća srpska kluba. Nekoliko sati pred treći meč u seriji, dok su se igrači smjenjivali na parketu za poslednji šuterski trening, Džejms Naneli je fizički nasrnuo na Stefana Lazarevića i nanio mu teške tjelesne povrede.

Nakon pitanja o incidentu sa prethodnog meča, kada je Naneli davio Lazarevića, američki košarkaš je pesnicom u lice udario rivala. Crvena zvezda se ubrzo oglasila saopštenjem, a zatim i pokazala fotografije lica jednog od svojih igrača. Na licu Stefana Lazarevića primetan je otok, krv, ali i rana na mjestu gdje ga je udario Džejms Naneli. Pogledajte fotografije:

Podsećamo, Džejms Naneli je u finišu drugog meča uvhatio za vrat Stefana Lazarevića, dok su obojica košarkaša čekali da se izvede slobodno bacanje Crvene zvezde. Sukob se očigledno preselio u Beogradsku arenu, a crveno-bjieli zbog novog incidenta traže suspenziju za iskusnog Amerikanca. Ukoliko bi do nje došlo, tim Željka Obradovića bio bi silno oslabljen neigranjem svog najboljeg pojedinca u prvom meču finala.