Košarka

OVAKO JE POČEO SUKOB NANELIJA I LAZAREVIĆA! Amerikanac na terenu davio igrača Zvezde!

Autor Dušan Ninković

Tokom druge utakmice finala ABA lige Naneli uhvatio za vrat Lazarevića.

Izvor: X/DujaOrlic/printscreen

Treći meč finalne serije ABA lige imao je uvertiru u vidu tuče na posljednjem šuterskom treningu, kada je košarkaš Partizana Džejms Naneli pesnicom u lice udario igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića. Ubrzo se oglasila Crvena zvezda, koja je pokazala povrede svog košarkaša, a jasno je da je ovo nastavak incidenta sa prethodnog meča.

Naneli i Lazarević našli su se u sukobu krajem druge utakmice, koja je u hali "Aleksandar Nikolić" pripala crveno-bijelima. dok je Zvezda izvodila slobodna bacanja, Naneli i Lazarević su se pripremali za skok, a američki košarkaš je tom prilikom uhvatio za vrat svog rivala. Ovako je izgledao njihov okršaj na drugoj utakmici:

Navodno, uprvo je taj detalj uticao na današnju tuču u kojoj su Lazareviću nanijete teške tjelesne povrede. Po prvim informacijama sa lica mjesta, Stefan Lazarević je upitao Džejmsa Nanelija zašto ga je uhvatio za vrat tokom utakmice, na šta je košarkaš Partizana odgovorio udarcem pesnicom u lice.

U međuvremenu se oglasila i ABA liga, koja je već preduzela neophodne korake kako bi utvrdila šta se dogodilo. Kakav će ishod biti i da li nas čeka suspenzija za nekog od aktera sukoba koji očigledno tinja već danima, ostaje nam da vidimo do trećeg meča koji je na programu u nedjelju od 20:30 pred navijačima Partizana.