Košarka

SKANDAL PRED TREĆI MEČ ABA LIGE: Džejms Naneli pesnicom udario Stefana Lazarevića?

Autor Nebojša Šatara

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde imali okršaj pred treći meč finala ABA lige.

Izvor: MN Press

Bliži se treći meč finala ABA lige, a već smo dobili največi skandal u seriji! Navodno, košarkaš Partizana Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića, igrača Crvene zvezde! Incident se dogodio u Beogradskoj areni, kada su se timovi smjenjivali na posljednjem treningu pred utakmicu u toj beogradskoj hali.

Kako prenosi Meridian Sport, Lazarević i Naneli sastali su se dok su se timovi smjenjivali na šuterskom treningu. Tom prilikom Lazarević je upitao Nanelija zašto ga je davio u finišu druge utakmice, dok su obojica gradili poziciju za skok nakon slobodnih bacanja Crvene zvezde. Umjesto dogovora dobio je udarac u lice!

Podsjećamo, Naneli i Lazrević imali su duel zbog kojeg je Crvena zvezda reagovala čak i saopštenjem, a ostaje da se vidi kako će novi detalji njihovog okršaja uticati na utakmice koje tek treba da se odigraju. Partizan će biti domaćin u trećoj i eventualnoj četvrtoj utakmici finalne serije, dok će se eventualna majstorica igrati pred navijačima Crvene zvezde.

Crvena zvezda je odbranila prednost domaćeg terena na prva dva susreta, u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" i sada ima tri meč lopte da ponovo osvoji trofej u regionalnom takmičenju. Prethodne sezone je titulu u ABA ligi osvojio Partizan.