Košarka

NIKOLA JOKIĆ JE MOGAO DA UTIČE NA DERBI PARTIZANA I ZVEZDE! Jedan detalj čekao se do pet ujutru - sad je sve jasno!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikola Jokić sedmi meč plej-ofa NBA lige igraće u noći između nedjelje i ponedjeljka, a taj termin mogao je da bude i ranije i to u vrijeme derbija.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/MN Press

Nikola Jokić mogao je da ima uticaj i na večiti derbi! I to tako što ništa nije bilo direktno do njega i Denvera. Indijana je pobjedila Njujork (116:103) i zakazala sedmu utakmicu u "Medison Skver Gardenu", a od tog meča zavisio je termin duela Nagetsa i Minesote. Oko pet ujutru po našem vremenu bili su poznati svi detalji.

To znači da će se taj meč igrati u noći između nedjelje i ponedjeljka u 2 časa po srednjeevropskom vremenu, a da će od 21.30 igrati Pejsersi i Niksi. Upravo su u tom terminu mogli da igraju i Nagetsi sa Jokićem da je Njujork uspio da dođe do pobjede u šestom meču u Indijanapolisu.

Kakve veze to ima sa duelom Partizana i Crvene zvezde? Prosto je, duel dva najveća srpska kluba u trećem meču finalne serije ABA lige igra se u nedjelju od 20.30 časova. Da se i meč Denvera i Minesote igrao u večernjem terminu ljubitelji košarke bili bi primorani da biraju šta da gledaju. Ovako će svi oni koje zanima NBA morati da navijaju alarme i da prate "majstoricu", a u isto vrijeme stižu i da gledaju okršaj "večitih".

Pogledajte i najzanimljivije detalje sa prethodnog derbija: