Košarka

URNEBESNA KONFERENCIJA JOKIĆA! Denver izgubio 45 razlike - novinari se smijali zbog Nikole!

Autor Dušan Ninković

Američki novinari smijali se dok je Nikola Jokić držao konferenciju.

Izvor: Twitter/cjzero/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa potpuno su podbacili i ubjedljivo su poraženi (115:70) od Minesota Timbervulvsa u šestoj utakmici serije, ali Nikoli Jokiću taj neuspjeh nije uništio raspoloženje. Iako je cio šampionski tim odigrao katastrofalan meč, srpski košarkaš dobro raspoložen se pojavio na konferenciji, gde je iskoristio priliku da nasmije novinare.

Umjesto da priča o ubkedljivom porazu svog tima, Nikola Jokić se prisjetio samog početka meča na kojem je Denver dominirao protiv Minesote. Poslije samo nekoliko minuta igre bilo je 9:2 za korist Denvera, što je Jokić istakao u razgovoru sa medijima!

"Zapravo, imali smo ih na 9:2, zar ne? Znate, nije djelovalo dobro po njih u tim trenucima", ispričao je Nikola Jokić uz smijeh, a smijali su se i novinari koji su uživo pratili njegovu konferenciju. I pored ubjedljivog poraza od Minesote, jednog od najtežih u istoriji Denver Nagetsa, najbolji igrač tima bio je dobro raspoložen. Pogledajte:

Podsjećamo, Denver Nagetsi će imati priliku da obezbjede prolaz u polufinale Zapadne konferencije i u nedjelju uveče, od 22:00 po srpskom vremenu. Biće to druga meč lopta za aktuelne šampione NBA lige, ali i majstorica pošto je trenutno 3:3 u seriji između Denvera i Minesote.